Binnenlandverslaggever

Job Description

Title: Binnenlandverslaggever

Company Name: DPG Media

Job Location: Hoofddorp

Binnenlandverslaggever NU.nl

Functieomschrijving

Hoofddorp- Ben jij die ervaren en fanatieke nieuwsjager die wil werken voor de grootste nieuwssite van Nederland? NU.nl is op zoek naar een binnenlandverslaggever, die elke week met eigen nieuws komt.


Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de binnenlandverslaggeving op het grootste nieuwsplatform van Nederland. Je publiceert elke week nieuws dat niet bij andere media te vinden is. Ook duid je het nieuws en jaag je op follow-ups. We vinden het belangrijk dat je oog hebt voor de onderwerpen diversiteit en racisme.


Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met een gigantisch podium. Je werkt op een ambitieuze, jonge redactie waar hard wordt gewerkt, maar een goede sfeer ook belangrijk is. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen. De functie is voor 38 uur per week. De schaalindeling is op basis van ervaring. Een laptop, telefoon en treinabonnement of reisvergoeding krijg je van ons. De redactie van NU.nl vind je in Hoofddorp, maar voorlopig werken we in verband met de coronacrisis nog thuis of (indien nodig) op locatie.


Functievereisten

Dit moet je weten over NU.nl

NU.nl is met acht miljoen maandelijkse gebruikers de grootste nieuwssite van Nederland. We zijn altijd in beweging en de ontwikkelingen gaan lekker snel.De sfeer is informeel. Iedereen wordt aangemoedigd zich uit te spreken en mee te denken.


Wie zoeken wij?

Een ervaren journalist die weet hoe je nieuws maakt, een relevant netwerk meebrengt en met een positieve instelling anderen weet te enthousiasmeren voor de verhalen die op NU.nl verschijnen. Je volgt het nieuws actief, zit vol energie en bent initiatiefrijk. Je kunt inspelen op onverwachte nieuwsgebeurtenissen en vindt het niet erg om op atypische tijden te werken. Je bent in staat om voor een breed publiek te schrijven: neutraal, snel, bondig en laagdrempelig.


NU.nl is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega's ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.
Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan vóór 24 juni met je CV en een korte motivatie.

Jacomine de Visser, team lead recruitment, beantwoordt je vragen graag via of


Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma's, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega's te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben . En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter .

Similar Jobs

More Jobs

Projectleider

View

Elftal

View

Marketeer

View

Nieuwe Omroeper

View

Algemeen Bestuurslid

View

for Theatre Makers

View

Zowel Helder

View

Multimediaal Communicatieprofessional

View

Redacteur Werkervaringsplaats

View

Rekwisiteur - Rekwisiteur

View

Programmamaker Artificial Intelligence

View

Educatieve Content Ontwikkelaar

View

Creatieve Duizendpoot

View

Ontwikkelaar

View

Commissielid

View

Cameramensen

View

Online Redacteur

View

ISO-Gecertificeerd Vertaalbureau

View

Prepress Specialist

View

Allround Musicus

View

Tekstschrijvers

View

Buro-medewerker

View

Technical Improvement Officer

View

Nieuwsredacteur

View

Radiomaker

View

Tata Steel Orkest

View

Social Media Coördinator

View

Kaartverkoopmedewerker

View

Revit Modelleur

View

Tekstschrijver Aanbestedingen (Emvi)

View

Dtp'er

View

Organist

View

Direkt zum Inhalt

View

Presentator

View

Social Media Manager

View

Krant Online

View

Kunstenaar

View

Online Redacteur College Tour

View

Webredacteur

View

Content Coördinator

View