Docenten

Job Description

Title: Docenten

Company Name: De GitaarAcademie;GitaaRosse GitaarAcademie;VanRosse;Muziekacademie Rotterdam;Zangacademie

Job Location: Rotterdam

De docenten van De Gitaaracademie zijn allemaal professionele muzikanten in de genres klassiek, flamenco, Zuid-Amerikaans, blues, pop en rock.

De Gitaaracademie is een dynamische, actieve gitaarschool met een team van hoogopgeleide specialisten als docenten. Naast gitaarlessen bieden we een veelvoud aan activiteiten zoals workshops, groepscursussen, ensemblelessen, concerten en festivals. De leerlingen worden opgeleid tot het optreden en actief beoefenen van muziek.

De Gitaaracademie (afdeling Rotterdam en Capelle) zoekt per september:
Een gemotiveerde gitaardocent singer-songwriter!
We zoeken een ervaren docent die zowel gitaarles (voornamelijk akoestische gitaar staal en nylonsnarig) alsmede ook goed kan zingen en liedbegeleiding in zijn /haar lessen kan geven. Hoe allrounder je bent hoe beter je past in het hiaat dat we momenteel hebben in ons team. We zoeken iemand die naast individuele en duo lessen ook groepscursussen kan verzorgen (singer-songwriter).
Het gaat om lesgeven op de dinsdag in onze locatie Talmastraat te Rotterdam en vrijdag in Capelle a.d. IJssel. Ingaand per 1 september.
We krijgen als school steeds meer vraag naar lessen waarbij ook gezongen kan worden en daarvoor hebben wij nog geen docent in huis.
Je zult via ons snel een praktijk kunnen opbouwen waarbij we uitgaan van voorlopig 1 a 2 dagen.
De Gitaaracademie is DE gitaarschool in Rotterdam, Capelle en Lochem (en breidt uit naar meer steden). Met een geweldig team van gediplomeerde docenten en een gestaag groeiend aantal trouwe en zeer gemotiveerde leerlingen. We zijn een van de weinige scholen die zonder subsidie al zolang bestaan en bieden voor docent en leerling een stabiele basis voor de beste gitaarlessen.
Ben jij die docent die lesgeven echt leuk vind, zelfstandig en verantwoordelijk is, goed met mensen om kan gaan, je eigen administratie als zzp'er kan voeren en zin heeft om de schouders eronder te zetten in onze leuke school?
Je werkt bij ons als zzp'er met een jaarlijks stijgend uurloon (waarbij verschil wordt gemaakt of je individuele of groepslessen geeft).

Heb je interesse: mail Nathasja.

Per september zoeken wij een gedreven docent/e gitaar steelstring/pop/rock/allround.


Voor overname van een nu nog kleine praktijk van een van onze docenten zoeken wij een goede en ervaren docent met focus op steelstring/pop/rock/allround skills voor overname van lessen op de vrijdag (Talmastraat), dinsdag (Weteringstraat) en Capelle a.d. IJssel.

Bij deze functie past tevens een bandcoachingsproject op dinsdagavond (niet verzetbaar) en het geven van (kleine) groepscursussen gitaar.

Ben jij die docent die lesgeven echt leuk vind, zelfstandig en verantwoordelijk is, goed met mensen om kan gaan, commercieel ook zijn/haar mannetje/vrouwtje staat, je eigen administratie als zzp'er kan voeren en zin heeft om de schouders eronder te zetten in onze leuke school? Meld je snel met een cv en motivatie via onze e-mail.

Similar Jobs

More Jobs

Projectleider

View

Elftal

View

Marketeer

View

Nieuwe Omroeper

View

Algemeen Bestuurslid

View

for Theatre Makers

View

Zowel Helder

View

Multimediaal Communicatieprofessional

View

Redacteur Werkervaringsplaats

View

Rekwisiteur - Rekwisiteur

View

Programmamaker Artificial Intelligence

View

Educatieve Content Ontwikkelaar

View

Creatieve Duizendpoot

View

Ontwikkelaar

View

Commissielid

View

Cameramensen

View

Online Redacteur

View

ISO-Gecertificeerd Vertaalbureau

View

Prepress Specialist

View

Allround Musicus

View

Tekstschrijvers

View

Buro-medewerker

View

Technical Improvement Officer

View

Nieuwsredacteur

View

Radiomaker

View

Tata Steel Orkest

View

Social Media Coördinator

View

Kaartverkoopmedewerker

View

Revit Modelleur

View

Tekstschrijver Aanbestedingen (Emvi)

View

Dtp'er

View

Organist

View

Direkt zum Inhalt

View

Presentator

View

Social Media Manager

View

Krant Online

View

Kunstenaar

View

Online Redacteur College Tour

View

Webredacteur

View

Content Coördinator

View