Emvi Schrijver

Job Description

Title: Emvi Schrijver

Company Name: ARCADIS Nederland

Job Location: Amersfoort

EMVI-schrijver

Wil jij winnende tenders schrijven voor boeiende ingenieurs- en adviesdiensten in de watersector? Werk je met afwisseling, creativiteit en gezelligheid? Dan ben jij de EMVI-schrijver die wij zoeken!

Water , Overig HBO , WO Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Bosch, Goes, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Zwolle

Wat ga je doen?

Als EMVI-schrijver help jij onze marktgroepen Waterinfrastructuur en Water, Klimaat en Landschap met het winnen van aanbestedingen.

Samen met het tenderteam doorgrond je de klantvraag, bedenk je een creatieve aanpak en schrijf je een goed, SMART en lekker leesbaar plan. Je helpt het tenderteam door mee te analyseren, scherpe vragen te stellen en nauwkeurig te notuleren. In brainstorms neem jij input snel tot je, ook als je het vakgebied niet tot in detail kent. Bij het uitwerken van het EMVI-plan ben je een ware artiest die technische input vertaalt naar één pakkend verhaal schrijft.

Met jouw plannen van aanpak winnen we mooie opdrachten voor onder andere het Rijk, Rijkswaterstaat, Provincies en Waterschappen. Maar ook buitenlandse tenders liggen voor het oprapen. Je schrijft voor tenders op allerlei vakgebieden binnen de watersector. In teamverband werk je dan ook samen met de ongeveer 350 collega's van onze watergerelateerde marktgroepen. Denk aan projecten voor een dijkversterkingsproject, een vaarwegverbetering, de ontwikkeling van een natuurgebied, het verbeteren van de waterkwaliteit in een gebied, de uitbreiding van een rioolwaterzuivering of de aanleg van een waterbergingsgebied. Hierdoor heb je invloed op alle waterfacetten in de maatschappij en draag je bij aan onze missie 'Improving the Quality of Life'. Aan een wereld die meer duurzaam, circulair en slim is.

Een dag uit het leven van … jou 's-Ochtends verwerk je verbeteringen in een EMVI-plan. Er is nog een hoofdstuk leeg; daarvoor staat om 09:00 uur een interview met twee specialisten gepland. Ze weten goed hoe dit project aangepakt moet worden. Precies de informatie die jij nodig hebt. Na afloop drinken jullie nog een kop koffie. Terug achter de laptop structureer je de informatie en schrijf je het laatste hoofdstuk uit. Lekker, die kun je straks versturen voor de review. 's Middags start je om 13:00 uur aan een nieuwe tender. In de Tender Startup plan je brainstorms, interviews en reviews met de tendermanager. Zo, de agenda is komende weken weer goed gevuld. Intussen popt je Outlook op: tender GEWONNEN! Het was een pittige tender dus een extra mooi resultaat. De rest van de middag brainstorm je met het tenderteam over de aanpak voor de nieuwe opdracht. Twee creatieve ideeën passen goed bij de uitvraag passen; die noteer je alvast. Tevreden klap je de laptop dicht om lekker naar huis te gaan.

Wat vragen wij?

Je bent analytisch en een creatieve schrijver. Complexe, technische inhoud weet je om te zetten in begrijpelijke teksten. Je kunt goed diverse ballen tegelijk hooghouden, bent stressbestendig en een doorzetter. Verder zoeken wij een nieuwe collega met:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Journalistiek, Nederlands of een watergerelateerde opleiding;
  • Minimaal vijf jaar ervaring met het schrijven van offertes;
  • Aantoonbare hoge winscore op de offertes waaraan je hebt bijgedragen;
  • Affiniteit of ervaring met waterprojecten is een pre.

Wat bieden wij?


Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , , via telefoonnummer of via .

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Similar Jobs

More Jobs

Teamlid

View

Organist

View

Organist

View

Redacteur

View

Redacteur/Content Specialist

View

Vrijwilliger

View

Talentvolle Makers en Performers

View

Hoofdredacteur/Secretaris

View

Krant Online

View

Krant Online

View

Vrijwilliger

View

Vertaler Frans

View

Broadcast IT Talent

View

DJ Shows

View

Writer Editor

View

Talent Muziek

View

Docenten

View

Media Manager

View

Algemeen Bestuurslid

View

Team-lid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Binnenlandverslaggever

View

Redacteur

View

Nieuwe Omroeper

View

Trainee

View

Allround Theatertechnicus

View

Vrijwilligerscoördinator

View

Omroep Hoeksche Waard

View

Chocolatemakers

View

Selfie Museum Kunstenaars

View

Medewerker

View

Onderstaande Vrijwilligers

View

Hogeschool Hoofddocent Forensisch Onderzoek

View

Fotostylist

View

Productiemedewerker

View

Vanuit Huis

View

Teamlid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Allround Redacteur

View

Horeca Medewerker Runner

View