Medewerker Educatie

Job Description

Title: Medewerker Educatie

Company Name: Chassé Theater

Job Location: Breda

Medewerker Educatie

Chassé Theater zoekt een medewerker Educatie (24-32 uur)

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en een cinema één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil het Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit om met elkaar in gesprek te gaan over de samenleving die rijk is aan diversiteit en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap, te groeien.

Welke uitdaging ga jij aan:
Als medewerker educatie presenteer jij voorstellingen en films aan scholen (PO&V) in Breda. Dit doe je door het programma aanbod te koppelen aan de behoeften van scholen. Je werkt hiervoor samen met andere cultuuraanbieders uit de stad zoals De Stilte en de Nieuwe Veste. In overleg met onze programmeurs van theater, muziek en film maak je een weloverwogen keuze uit het educatieaanbod van gezelschappen en producenten en presenteert dat aan ons veelzijdige publiek.

Je organiseert eigen inclusieve educatie-activiteiten vanuit het theater waaronder rondleidingen, workshops, inleidingen en nagesprekken en voert die zelf uit of zoekt de mensen ervoor die dat optimaal kunnen doen. Samen met de programmeurs en marketeers ontwikkel jij een eigen communicatie aanpak om de dialoog met het publiek aan te gaan over theater en film. Jouw zorgvuldige ondersteuning in de dialoogsessies helpt de bezoeker op weg naar een optimale beleving.

Wie ben jij:
Als Chassé Theater staan wij midden in de maatschappij en willen wij door ons cultureel aanbod een breder publiek bereiken. Wij zijn daarom opzoek naar een collega die bijdraagt aan onze inclusieve missie en waarden. Daarnaast zoeken we iemand die:

  • Passie heeft voor film en podiumkunsten en die kan inzetten om andere doelgroepen te bereiken en hun levens te verrijken.
  • Een relevante HBO opleiding heeft.
  • In staat is om meerdere projecten tegelijk te trekken zonder hierin het overzicht te verliezen.
  • Met de kennis van theater ideeën kan aandragen en hierin het voortouw kan nemen.
  • Goed kan samenwerken en hierbij actief anderen opzoekt om samen tot nog betere plannen te komen die aansluiten op onze doelgroepen.

Wat wij bieden:
Als Medewerker Educatie kom je terecht in een zelfstandig team dat met plezier werkt aan tentoonstellingen en programma's. Samenwerken en sparren doen we elke dag.

De werkzaamheden starten in samenspraak per begin september. Wij bieden een passend salaris in salarisschaal 6 conform de cao Nederlandse Podia. Maar vooral een inspirerende werkomgeving, een organisatie in ontwikkeling, een grote groep al even gedreven collega's en de mooiste, leukste en beste voorstellingen en films die je kunt gaan zien.

Code Culturele Diversiteit
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. We zijn vooral benieuwd naar je authenticiteit en je aanvulling op ons team.

Informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via . Je CV en motivatie kun je tot 14 juni aanstaande sturen naar onder vermelding van sollicitatie medewerker Educatie.

Similar Jobs

More Jobs

Teamlid

View

Organist

View

Organist

View

Redacteur

View

Redacteur/Content Specialist

View

Vrijwilliger

View

Talentvolle Makers en Performers

View

Hoofdredacteur/Secretaris

View

Krant Online

View

Krant Online

View

Vrijwilliger

View

Vertaler Frans

View

Broadcast IT Talent

View

DJ Shows

View

Writer Editor

View

Talent Muziek

View

Docenten

View

Media Manager

View

Algemeen Bestuurslid

View

Team-lid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Binnenlandverslaggever

View

Redacteur

View

Nieuwe Omroeper

View

Trainee

View

Allround Theatertechnicus

View

Vrijwilligerscoördinator

View

Omroep Hoeksche Waard

View

Chocolatemakers

View

Selfie Museum Kunstenaars

View

Medewerker

View

Onderstaande Vrijwilligers

View

Hogeschool Hoofddocent Forensisch Onderzoek

View

Fotostylist

View

Productiemedewerker

View

Vanuit Huis

View

Teamlid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Allround Redacteur

View

Horeca Medewerker Runner

View