Programmamanager/Onderzoeker Data Driven Supply Chains

Job Description

Title: Programmamanager/Onderzoeker Data Driven Supply Chains

Company Name: HZ

Job Location: Vlissingen

Programmamanager/onderzoeker Data driven supply chains

0,8-1,0 FTE

Als programmamanager/onderzoeker Data driven supply chains in de onderzoeksgroep Supply Chain Innovation doe je praktijkgericht onderzoek naar innovaties en impact van vergaande digitalisering, automatisering en robotisering in Zeeland. Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, praktijkgerichtheid, betrokkenheid bij het vakgebied én bij studenten zijn belangrijke eigenschappen. Zoek jij een positie waarin je richting en leiding geeft aan een praktijkgericht onderzoeksthema met impact op het gebied van supply chain management? Solliciteer dan op de vacature van programmamanager/ onderzoeker Data driven supply chains bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Jouw werk als senior onderzoeker/projectleider Data driven supply chains
De onderzoeksgroep onderzoekt de toepassingsmogelijkheden en impact van innovaties in zero-emissie logistiek, agrologistiek, robotisering en digitalisering en de inzet van autonome voertuigen in logistieke ketens. Het lectoraat wil haar portfolio toegepast onderzoek naar data driven supply chain vraagstukken uitbreiden en versterken. Het toepassen van het innovatieve concept Physical Internet biedt veel mogelijkheden om logistieke netwerken duurzamer en responsiever te maken, maar roept tegelijk een breed scala aan vraagstukken op over de inpassing en effecten in de logistieke praktijk. Anderzijds heeft de logistieke community in Zeeland een breed pallet aan innovatie-, organisatie- en ketenvraagstukken bij het effect toepassen van bestaande en nieuwe informatie- en communicatietechnologieën in logistieke ketens. Bij het ontwikkelen van de onderzoeksagenda werken we samen met Zeeland Connect.

In de positie als programmamanager onderzoeker binnen de onderzoeksgroep Supply Chain Management ontwikkel je een portfolio van praktijkgerichte onderzoeksprojecten die je samen met het team uitvoert. Je bouwt een netwerk op met bedrijfspartners, platform- en brancheorganisaties, kennisinstellingen en de regionale overheden. Samen met hen identificeer je innovatiebehoeften en formulier je onderzoeksvragen die we in onze onderzoeksprojecten oppakken. Daarbij weet je om te gaan met de uiteenlopende belangen. Ook zorg je voor valorisatie van de onderzoeksresultaten en het overbrengen van de nieuwe kennis aan de studenten. Het innovatieve karakter van de vraagstukken biedt je de mogelijkheid om de resultaten te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen.

Jouw kennis en kunde zet je met bevlogenheid in bij het uitvoeren van de projecten en bij opleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Deze functie biedt jou de mogelijkheid om:

 • Inhoud te geven aan het onderzoeksthema data driven supply chains
 • Zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen
 • Leiding te geven aan en mee te werken in de uitvoering van onderzoeksprojecten;
 • Bij te dragen aan publicaties over de resultaten van het onderzoek;
 • Verbindingen te maken tussen onderzoek en onderwijs;
 • Ontwikkelde inzichten over te dragen aan het bedrijfsleven in Zeeland.

Werken bijHZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
De HZ University of Applied Sciences (HZ) is met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen een persoonlijke hogeschool. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de onderzoekers de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Met jouw ervaring als programmaontwikkelaar en onderzoeker in het logistieke werkveld kun je direct aan de slag in onderzoeksprojecten. Naast focus op uitdagende projecten houd je ook focus op het onderwijsproces. Je hebt ervaring met het doen van wetenschappelijk onderzoek en kunt daardoor interessante onderzoeksprojecten initiëren, managen en uitvoeren of laten uitvoeren. Ook heb je:

 • een afgeronde relevante masteropleiding of PhD
 • ervaring in onderzoek en/of advies op relevante kennisgebieden
 • kennis en ervaring met de methodologie van kwalitatief onderzoek of design science
 • brede kennis en ruime werkervaring, bij voorkeur met projectorganisatie en projectfinanciën in het bedrijfsleven.
 • een breed netwerk in het beroepenveld.
 • Engelse taalvaardigheid op Cambridge Proficiency niveau.

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook :

 • een tijdelijke aanstelling in de functie van hogeschooldocent, schaal 12, voor de periode van 2 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een bruto maandsalaris tussen de €4445,52 en €5717,25 afhankelijk van de inschaling en bij een fulltime dienstverband.
 • een dertiende maand, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten. Als je thuis werkt, een thuiswerkvergoeding.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • vrijheid en zelfstandigheid in je werk.

De ingangsdatum van deze functie is per 1 september 2021

Solliciteren

Similar Jobs

More Jobs

Teamlid

View

Organist

View

Organist

View

Redacteur

View

Redacteur/Content Specialist

View

Vrijwilliger

View

Talentvolle Makers en Performers

View

Hoofdredacteur/Secretaris

View

Krant Online

View

Krant Online

View

Vrijwilliger

View

Vertaler Frans

View

Broadcast IT Talent

View

DJ Shows

View

Writer Editor

View

Talent Muziek

View

Docenten

View

Media Manager

View

Algemeen Bestuurslid

View

Team-lid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Binnenlandverslaggever

View

Redacteur

View

Nieuwe Omroeper

View

Trainee

View

Allround Theatertechnicus

View

Vrijwilligerscoördinator

View

Omroep Hoeksche Waard

View

Chocolatemakers

View

Selfie Museum Kunstenaars

View

Medewerker

View

Onderstaande Vrijwilligers

View

Hogeschool Hoofddocent Forensisch Onderzoek

View

Fotostylist

View

Productiemedewerker

View

Vanuit Huis

View

Teamlid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Allround Redacteur

View

Horeca Medewerker Runner

View