Sales Employee

Job Description

Title: Sales Employee

Company Name: Jeans Centre

Job Location: Zaandam

Sales Employee Zaandam (16 32 uur) Jeans Centre

Sales Employee Zaandam (16-32 uur)

Functieomschrijving

Hallo verkoopkanjer!!

Heb jij een passie voor kleding, wil je mensen laten stralen in de mooiste outfits en wil jij een specialist worden op het gebied van denim? Dan ben jij de Sales topper die wij zoeken.


Hoe jouw werkdag er ongeveer uit ziet

Het is woensdagochtend. Normaal gesproken niet de drukste dag van de week, maar het begint vandaag goed! Je hebt al diverse klanten weten te helpen aan de perfecte jeans. De volgende klant is op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid. Dat komt mooi uit want onze nieuwste collectie is vorige week in de winkel gearriveerd met wat feestelijke items! Na een vers kopje koffie voor de klant en jezelf, help je haar in een feestelijke outfit. Jouw dag kan niet meer stuk! Na de lunch is het tijd voor de nieuwe vracht. Jij en jouw collega's hebben nu de tijd om de nieuwe items in de winkel te hangen. Aan de hand van de instructies van de Visual Merchandiser, ziet de winkel er weer spik en span uit. Een kwartier voor sluitingstijd komt de laatste klant nog snel de winkel in rennen. Hij is zojuist uit zijn oude jeans gescheurd, en op zoek naar een goede jeans. Zijn voorkeur gaat uit naar een taps toelopend model met effen wassing. Jij als denim specialist weet het meteen: een jeans van GARCIA is zijn perfecte fit! Omdat de jeans net iets te lang is, bied je de klant aan om een broek korter te maken in een van onze naaiateliers. Zelfs meer dan de helft 6 verlaat de klant met een grote glimlach de winkel en is het voor jou tijd om naar huis te gaan.


Over Jeans Center en het team

We horen je denken: ' Jeans Center, ken ik dat niet van vroeger? '. Dat is heel goed mogelijk! Jeans Center is al 43 jaar een vastgestelde naam in de wondere wereld van denim. Bij JC denk je misschien niet meteen aan een hip merk, maar we dagen je uit verder te kijken. Wedden dat je positief verrast bent? Wij zijn de vriendelijkste jeansspecialist met daarnaast een uitgebreide modecollectie. Met bijna 100 winkels in Nederland, een Nederlandse webshop en een webshop voor onze Belgische buren, erkende wij jou een toffe werkomgeving. Wij helpen jou je lekker in je vel te laten voelen. Daar voor denim, daar voor de perfecte baan, daar voor jou .


Je gaat werken in een enthousiast team binnen een dynamische werkomgeving. Geen dag bij jullie in de winkel is hetzelfde. Daarnaast krijg je binnen Jeans Centre de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot echte denim specialist.


Ben jij onze nieuwe verkoop kanjer? Solliciteer dan via onderstaande link met een motivatiebrief en CV. Laat ons zien waarom jij bij ons uit het verleden. Wie weet doen we snel een bakje koffie!

Functievereisten

Dit vragen wij van jou

Jij hebt gevoel voor mode en vindt het leuk om klanten blij te maken. Heb je nog geen bergen ervaring? Maak je geen zorgen! Je bent meer dan bereid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen tot echte expert op het gebied van jeans. Je bent een teamspeler en hebt een open houding naar zowel collega's als klanten.


Daarnaast beschik jij over:

Similar Jobs

More Jobs

Teamlid

View

Organist

View

Organist

View

Redacteur

View

Redacteur/Content Specialist

View

Vrijwilliger

View

Talentvolle Makers en Performers

View

Hoofdredacteur/Secretaris

View

Krant Online

View

Krant Online

View

Vrijwilliger

View

Vertaler Frans

View

Broadcast IT Talent

View

DJ Shows

View

Writer Editor

View

Talent Muziek

View

Docenten

View

Media Manager

View

Algemeen Bestuurslid

View

Team-lid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Binnenlandverslaggever

View

Redacteur

View

Nieuwe Omroeper

View

Trainee

View

Allround Theatertechnicus

View

Vrijwilligerscoördinator

View

Omroep Hoeksche Waard

View

Chocolatemakers

View

Selfie Museum Kunstenaars

View

Medewerker

View

Onderstaande Vrijwilligers

View

Hogeschool Hoofddocent Forensisch Onderzoek

View

Fotostylist

View

Productiemedewerker

View

Vanuit Huis

View

Teamlid Voorstellingen

View

Vrijwilligers

View

Allround Redacteur

View

Horeca Medewerker Runner

View